Series en films kijken. De beste manieren

Je hobby is bingewatchen en je wil het liefst de hele dag series en films kijken. Maar wat zijn de beste manieren om bijvoorbeeld La Casa de Papel te kijken? Welke toepassingen kun je gebruiken om Peaky Blinders te kijken? Wat zijn de nadelen van Designated Survivor kijken op je smartphone en waarom is het handiger om Suits op je tablet te kijken. Is het handig om Narcos op je smart tv te kijken of wil je Stranger Things liever op je laptop kijken. Wij beantwoorden al deze vragen, zodat jij ongestoord series kunt kijken.

TV

Series en films kijken op TV

De beste optie is natuurlijk om series en films kijken op tv. Echter heb je over het algemeen wel een smart tv nodig om hier Netflix of Videoland op af te spelen. Met een smart tv is het bijvoorbeeld mogelijk om apps af te spelen. Hierdoor is het makkelijk om Netflix of Videoland af te spelen op je smart tv. Een andere optie is om deze serie op je telefoon af te spelen en deze dan te casten op je smart tv. Ook hierdoor kun je series kijken via je televisie. De derde optie om dit via je tv te doen is om het allereerst af te spelen op je laptop. Verbind vervolgens je laptop met een HDMI-kabel en kijk je serie vanaf je smart tv. Kijk dus goed of je wel een smart tv aanschaft als je een televisie gaat kopen. Zonder smart is je televisie namelijk inmiddels een stuk minder waard.

Tablet of smartphone

Series en films kijken op tablet

De tweede optie is om je serie vanuit je bed op je tablet of smartphone te kijken. Hiervoor heb je wel een geheugenkaart nodig, zodat je meer series kunt kijken. Je kunt er hierbij voor kiezen om een 32 gb micro SD kaart te kopen, maar dan heb je wel weinig geheugen. Kijk daarom of je een 64 gb micro sd of een 128 gb micro sd kunt kopen, zodat je meer series kunt kijken. Verder zul je apps als Netflix of Videoland moeten downloaden, zodat je de series hierop kunt streamen. Verder is het van belang dat je de batterij goed oplaadt, zodat lang genoeg kunt kijken. En anders kun je een powerbank aanschaffen, zodat je langer door kunt kijken. Een nadeel aan het kijken via je tablet of smartphone is dat je verschillende meldingen op je telefoon kunt krijgen of zelfs gebeld kunt worden. Dit kan vrij hinderlijk zijn, zeker als je serie net spannend begint te worden.

Laptop of PC

Series en films kijken op laptop

De derde optie is een laptop of PC. Ook hier kun je via internet je serie kijken. Het is waarschijnlijk wel een stuk minder comfortabel, omdat je over het algemeen dit niet onderuit op de bank serie kunt kijken. Echter zijn er verschillende opties. Zo kun je je laptop of pc aansluiten aan je tv, zodat je toch via de tv kijkt. Verder kun je je laptop op schoot nemen, zodat je alsnog liggend een serie kunt kijken. Ook kun je dit natuurlijk voor je neerzetten, zodat je dit beter kunt zien. Kijk wel goed uit dat je series kijkt via de officiële kanalen, zoals Netflix en Videoland, zodat je niet op foute sites terecht komt. Op veel van deze sites kun je wel series kijken, maar haal je ook een hoop virussen binnen. Voorkom dit door gewoon alles via de eerdergenoemde kanalen te kijken en mis geen aflevering meer!

Eén reactie Voeg de jouwe toe

Geef een antwoord